rimakauhua ja imetystä

20.09.2016 - 13:02 / peterick.


imetys1

imetys2

imetys3

Kategoria: Nyyh, vauvan kanssa.5 vastausta - “rimakauhua ja imetystä”

 1. Fjalle Kirjoittaa:

  Tsemppiä imetykseen! Toivottavasti saatte 6kk täyteen. Meillä ei tyyppi suostunut enää 1kk imetyksen jälkeen tissille. Mulle tuli 30kg painoa odotusajalla ja paino tippuu hyyyvin hitaasti. Lyön vetoa että olen normaalimitoissani sitten juuri ennen kun alan odottaa seuraavaa. XD

 2. Piip Kirjoittaa:

  Tsemppiä! Imetys muuttuu huomattavasti helpommaksi kun molemmat tottuu siihen noin 3 kk eteenpäin.

 3. peterick Kirjoittaa:

  Kiitos Fjalle! Yritys on kova, imetys on kyllä vaikia laji!

  Ja kiitos Piip, toivottavasti näin käy meilläkin :)

 4. tööt Kirjoittaa:

  Paljon onnea!

  Oletko kokeillut millaisia imetysasentoja? :) Oma siskoni tällä hetkellä imettää, ja todennut tuon siskonpojan kanssa parhaimmaksi asennoksi vaan maata selällään ja antaa vauva-bullmentulan löhötä mahallaan ahmien tissiä :D Aina ei tosin toi asento ihan onnistu, ainakaan julkisilla paikoilla :D

 5. peterick Kirjoittaa:

  Kiitos! ^_^ Mulla on käytössä rintakumi joka hankaloittaa muitten asentojen onnistumista (joudun pitämään toisella kädellä kumista kiinni ennen kuin vauva haukkaa ja toisella yrittää asetella vauvaa), koen myös että kroppani malli (ylimäärästä pullamössöä :D) tuo lisähaastetta. Yritetty kyllä on, makuultaan oon pari kertaa saanu onnistumaan nii ei oo tarvinnu istua töröttää! Tuo rintakumi on varmaqn suurin syy miksi imetys on mulle niin vastenmielistä, yritetään päästä eroon mutta vielä aika laihoin tuloksin :'(

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
viimesimmät

 • heipat hetkeksi
 • taas vaan vähä kuulumisia
 • tilannepäivittelyä

aiheet

arkisto

mää muualla

muita blogeja