heipat hetkeksi

1.01.2017 - 13:35 / peterick.


Niin se vain vuosi vaihtui ja ihan varkain jäi ekaa kertaa ikinä tässä blogissa yksi kuukausi kokonaan ilman päivitystä. Kyllä se on pakko todeta, että Höpsistä pussiin on aika laittaa tauolle. Aika ei vaan riitä kaikkeen eikä intokaan ole ennallaan nyt kun ei ole enää photaria käytössä. Pidän tämän silti avoinna, että on helppo palata sitten kun siltä tuntuu :)

Vielä viimeiset kuulumiset: Venla on jo tomera 4,5kk ikäinen pötkylä. Edelleen vaan imetän, rintakumista päästiin eroon yli kuukausi sitten ja se todennäköisesti pelasti meidän imetystaipaleen! Ei oo enää läheskään niin vaivalloista. Jatkamme siis niin kauan kuin hyvältä tuntuu :) Kiinteät ruoat pitäisi tässä joskus ottaa myös kuvioihin, oivoi… Laiskaa äitiä ei niin innosta, eikä vauvaakaan kyllä vielä edes kiinnosta, onneksi.

Joulu oli ihana, uusivuosi rentouttava. Hyvä loppuvuosi kerta kaikkiaan. Tulkaa instan puolelle seuraileen menoani, jos kiinnostaa kuulumiset jatkossakin! Toivotan kaikille hyvää vuotta 2017 ja poistun 👋

Kategoria: Yleislöpinää.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
viimesimmät

  • heipat hetkeksi
  • taas vaan vähä kuulumisia
  • tilannepäivittelyä

aiheet

arkisto

mää muualla

muita blogeja