jeah beibi

26.09.2012 - 10:04 / peterick.


Taas päädyin photarin ääreen voi kakkelinkirva. Yritin muka piirtää meidät n. 3 vuotta nuorempina, mutta vähän failas. Onneksi Suvin hiustyyli ei oo radikaalisti muuttunu :–D Oi niitä aikoja, tuolloin olin myös monesti yötä slummatissa ja aamulla todettiin joko ”onpa nätti ilma, ei tuhlata tätä päivää koulussa!” tai ”onpa kauhia ilma, ei kyl jaksa pyöräillä kouluun!”…

Kategoria: Huiput tyypit, Opiskelun iloa.2 vastausta - “jeah beibi”

 1. suvinen Kirjoittaa:

  Oih, muistoja! oiskippa edellee pokkaa päättää aamulla että ei jaksa tännää lähtä mihinkää. Menis kouluu sitte ku jaksas ja ois sielä selittämättä poissaoloa :)
  oli nii paljo helpompaa käyvä koulua ku oli nii laiska ja saamaton :D

  Ja mää oon kato iha sua aatellu ku oon pitäny letin samanlaisena viimeset neljä vuotta (lukuun ottamatta etuhiusten hienoisia muutoksia ja välillä olleita vihreitä hiuksia) että ois helppo piirrettävä :P

 2. peterick Kirjoittaa:

  Mä oon vieläki laiska ja saamaton mut ihmeesti tuo maksullinen koulutus saa mut suht usein sängystä ylös : DD Ja voi miten kiva, hei älä koskaan ikinä muutu niin mun on tarvittaessa helppo piirtää sut <3

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
viimesimmät

 • heipat hetkeksi
 • taas vaan vähä kuulumisia
 • tilannepäivittelyä

aiheet

arkisto

mää muualla

muita blogeja