nuusk nuusk

7.04.2016 - 14:28 / peterick.


hajut1

hajut2

Kategoria: Haasteet, Huiput tyypit.2 vastausta - “nuusk nuusk”

  1. Karmasaippua Kirjoittaa:

    kiitos vastailuista! Oonko se muuten vaan minä vai haiseeko eri navetat erilaiselle? :D (jos oot siis useemmassa kuin yhessä käyny) Vaikka nautaeläimet ja paskat on kaikkia sitä samaa, mut silti kaikki navetat haisee ihan omanlaiselleen imo!

  2. peterick Kirjoittaa:

    Oon käyny koulutuksen ja työn puolesta ja lapsenakin hyvin monissa eri navetoissa ja aika samalle niissä kaikissa minusta haisee xD Ilmanvaihto ja lämpötila kyllä toki vaikuttaa hajun voimakkuuteen erilaisissa navetoissa (uusi parsi, vanha parsi, lämmin pihatto, verhoseinäpihatto yms). Luulis kyllä että erilainen ruokinta vaikuttas hajuihin mutta mun nenä ei huomaa eroa. Mutta sen oon huomannu et eri navetoiden maitohuoneet haisee aina ihan omanlaisilleen :D

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
viimesimmät

  • heipat hetkeksi
  • taas vaan vähä kuulumisia
  • tilannepäivittelyä

aiheet

arkisto

mää muualla

muita blogeja