surprise

4.04.2016 - 19:34 / peterick.


rultra1

rultra2

Kysymysten lisäksi / sijasta voi esittää postaustoiveita, jos haluaa että päivittäisin usiammin! Oon laiska enkä jaksa keksiä ite, haluisin vaan piirtää.

Kategoria: Haasteet, Mahan kasvatus.



6 vastausta - “surprise”

  1. KuningatarAlkoholi Kirjoittaa:

    Whaat hei mahtavaa! Onnea tulevalle mammalle<3 (ja isälle myös)

    Mites raskaus on sujunut? :)

  2. peterick Kirjoittaa:

    Me kiitämme! ^_^ Tulevissa päivityksissä kerron vähän odotusajan kuulumisia mutta vastaan jo tässä et kaikki on menny kyllä hyvin ja ”normaalisti” ja toivottavasti jatkossakin :)

  3. Karmasaippua Kirjoittaa:

    Onneksi olkoon!
    Kieli vyön alla odottelen aina sun päivityksiä, joten olis varmaan jonkinlainen kysymys ihan paikallaan. Vaikea vain keksiä mitään, dodgeen törkeästi tän vauva-alueen kun ei ole niin lähellä sydäntä mut mut kerro vaikka top 3 tuoksua? (voi olla siis mitä vain, pelkästään miellyttävän tuoksun takia tai siihen liittyvä positiivinen muisto)

  4. peterick Kirjoittaa:

    Kiitos kiitos! Ja hyvä vaan jos tulee ei-vauva-aiheisia kysymyksiä, oon viime aikoina piirtäny vain mun mahan ympärillä pyöriviä päivityksiä ja ymmärrettävästi ne ei kaikkia kiinnosta eli teen mielelläni postauksia myös muuhun liittyen! :D

  5. Surkea Kirjoittaa:

    Onnea! Kuinka päätitte hankkia lapsen, vai päättikö kohtalo puolestanne? :-D Onko sulla haaveena poika vai tyttö, vai onko kumpikin ”vaihtoehto” yhtä kiva?

  6. peterick Kirjoittaa:

    Kiitos! Vastaukset saapuvat pian ;)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




viimesimmät

  • heipat hetkeksi
  • taas vaan vähä kuulumisia
  • tilannepäivittelyä

aiheet

arkisto

mää muualla

muita blogeja