kannustavat elukat

16.11.2015 - 11:02 / peterick.
2 vastausta - “kannustavat elukat”

 1. hiljainen pidemmän ajan lukija Kirjoittaa:

  Ihanaa kuulla, että olet viihtynyt! Näin semi-maatilallisen (vanhempien ammatti) näkökulmasta voin itse sanoa, että tuttuihin lomittajiin tukeudutaan tarpeen tullen mieluusti kun heitä ei tarvitse perehdyttää tilalle omanlaiseensa toimintamalliin ja missä mikäkin siellä sijaitsee. :> !

  PS. Teidän hirsitalonne vaikuttaa kutkuttavan söpölle!

 2. peterick Kirjoittaa:

  Joo monilla tietämilläni tiloilla on omat vakilomittajansa ja onhan se kaikille osapuolille helpompaa ku on paikka valmiiksi jo suht tuttu! :-) Kiitos, mää rakastan tätä mummonmökkiä kyllä tosissaan, toivottavasti saan josaki vaiheesa järkevän kameran nii voisin tehä tälle arvoisensa postauksen :D

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
viimesimmät

 • heipat hetkeksi
 • taas vaan vähä kuulumisia
 • tilannepäivittelyä

aiheet

arkisto

mää muualla

muita blogeja