arvostelun tynkää

3.10.2014 - 16:22 / peterick.
2 vastausta - “arvostelun tynkää”

 1. trikkis Kirjoittaa:

  Jee, kiva kun vastasit haasteeseen! :) Hienoa, että nettisarjiksia suositellaan, jotenkin tuntuu että niistä ei Suomen sarjispiireissä kauheasti keskustella.

 2. nti Täti Kirjoittaa:

  Löysin Punahännän unen vasta SSSS:n jälkeen. On nannaa! Minna osaa paitsi piirtää huikean hyvin ja vielä kirjoittaa mainion, koossa pysyvän tarinan sitcom-vitseineen (ei todellakaan mikään itsestäänselvä yhdistelmä!), myös huomioida fanit ihanasti. Aivan korvaamatonta!

  Kirja on tosi harvoin myynnissä koska Minna noita itse postittelee, mutta ilmeisesti se olisi tulossa aika piakkoin saataville. Toistaiseksi menossa on Stand Still Stay Silentin ensimmäisen kirjan kickstarter. Jostain se itsenäinen nettisarjakuvienkin piirtäjä tulonsa ja painokustannuksensa tarvitsee…

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
viimesimmät

 • heipat hetkeksi
 • taas vaan vähä kuulumisia
 • tilannepäivittelyä

aiheet

arkisto

mää muualla

muita blogeja