mansikki mustikki vuokko ja moni muu

24.09.2014 - 18:57 / peterick.
6 vastausta - “mansikki mustikki vuokko ja moni muu”

 1. Rasmus Kirjoittaa:

  Paljon kello on siinä vaihees kun istut auton ratin taakse?

  Mä heräsin ennen aamulla samoihin aikoihin, mut nykysin oon venyttäny uniaikaani jopa puol seiskaan. Nykysinkin mua tosin väsyttää yhtä hurjasti joka aamu ja ero on vaan siinä, että meinaan myöhästyä aina koulusta :D

 2. peterick Kirjoittaa:

  Pyrin oleen autossa varttia vaille kaheksan (koulu alakaa puol ysi)! Mää oon ihan äärimmäisen hidas aamusin, joten mitä aikasemmin herään sen parempi. Herätessä ei silleesti väsytä ja lenkki piristää mukavasti mutta valitettavasti viimestään puolesa välisä koulumatkaa alkaa luomet painaan :–D

 3. kjjo Kirjoittaa:

  Tyksis tyk.

  Se sun kaveri joka piti Hailuoto-laivan kahvilaa, hää ol mukava.

 4. peterick Kirjoittaa:

  Hih! Pidän kyseisestä henkilöstä itsekin kovasti, harmi ku se karkas Tampereelle.

 5. Hurrur Kirjoittaa:

  Kannattaa päivärytmissä kääntää, että lenkittää koiran ennen ruokintaa! Turvallisempaa niin. :)

 6. peterick Kirjoittaa:

  Olet ihan oikeassa, pitäisi siirtää aamuruokinta myöhemmäksi ja joskus näin teemmekin mutta tällänen lahopää tahtoo aina unohtaa D: Aamulenkki on onneksi vain löntystelyä ja tarpeiden tekoa varten, pitkiä ja reippaita iltalenkkejä ennen en anna. Kyllähän se terveyshaitta on.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
viimesimmät

 • heipat hetkeksi
 • taas vaan vähä kuulumisia
 • tilannepäivittelyä

aiheet

arkisto

mää muualla

muita blogeja