sisustussalaisuudet paljastuu osa kolme

2.09.2014 - 17:48 / peterick.


DSC06174
DSC06173
DSC05923
DSC06171

DSC05895

Koska oon nykysin aivan liian laiska tarttumaan kynään ja paperiin, aattelin pistää tänne vaan pari valokuvaa tällä kertaa. Nykystä kämppää esittelin viimeksi helmikuussa, mutta koska tässä välissä on kerennyt sattua kummia, on sisustus muuttunut aika radikaalisti. Elektroniikan lisääntyneestä määrästä voi päätellä mun nurkkiini pesiytyneen eläinten lisäksi kaksjalkanen mies. Le gasp!

Toivottavasti tämmönen ruma valokuvaentry saa mut pikimiten piirtämään vähä kuulumisia. Jää nähtäväksi. Tää mun aikaansaavuus on kyllä päätä huimaavaa, sen huomaa tuosta makkarin seinällä roikkuvasta tyhjästä taulusta (on siinä kyllä lyijykynällä tehty luonnos), joka on odottanut sivellintä varmaan puoli vuotta. Seinällä se on sen vuoksi, että ei tässä kämpässä oo tilaa sitä muuallakaan säilyttää!

Kategoria: Materialismionnellisuus.2 vastausta - “sisustussalaisuudet paljastuu osa kolme”

 1. sieniaivo Kirjoittaa:

  Vähän kivan näkönen kämppä :>
  Muttah.. kynä käteen ja piirtämään. Haastan sut:
  piirrä 5 asiaa jotka tekee sut iloiseksi tällä hetkellä :P

 2. peterick Kirjoittaa:

  Hiii kiitos haasteesta! 8) Nyt onkin aika päästä eroon kesän aikana muodostuneesta piirtämiskankeudesta.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
viimesimmät

 • heipat hetkeksi
 • taas vaan vähä kuulumisia
 • tilannepäivittelyä

aiheet

arkisto

mää muualla

muita blogeja