18. luukku

18.12.2013 - 0:01 / peterick.


 

Kategoria: Joulukalenteri.



5 vastausta - “18. luukku”

  1. Pisara Kirjoittaa:

    Rakastan myös kyseistä sarjaa!
    Juuri sain tilattua viimein täydennystä kokoelmaani ja nyt omistan kaikki osat. :) Tai sitten kun noudan ne postista. :D

  2. peterick Kirjoittaa:

    Onnittelut hyvästä ostoksesta, näin kaunis sarja on ilo omistaa! Mää ostin Emman kokonaisuudessaan sillon ku julkasivat sen suomeksi, yksi parhaista sarjoista jonka ovat Suomeen saaneet tuotua :) A Bride’s Storya ei taida suomeksi löytyä, mutta onneksi voi edes netissä lukia!

  3. Heta Kirjoittaa:

    Oi, Emma on ihana! Tosin olin alussa äärettömän ärsyyntynyt siihen, kuinka Emma on joka suhteessa ”paras”. Mutta tarina on todella vetävä, ja kekseliäät sivuhahmot antavat siihen hirveästi eloa. Oma suosikkini lisäosien jatkotarinoista on oopperalaulajan tarina :)

  4. peterick Kirjoittaa:

    Joo, piirtäjä itsekin on josakin haastattelussa myöntänyt tarinoittensa päähenkilöiden olevan melkosia mary sue -tyyppejä… Ah niin epäitsekkäitä ja kaikessa onnistuvia! Onneksi on tosiaan hyvä juoni ja ihanat sivuhahmot :)

    Se jatkotarina on kyllä aivan valloittava! Oma lemppari taitaa olla Möldersien pariskunnan juttutuokio ja vanhojen muistelu -hetki, siinä on ihan mieletön tunnelma!

  5. PikkuPikachu Kirjoittaa:

    Kaoru Morin sarjat on aivan ihania :)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




viimesimmät

  • heipat hetkeksi
  • taas vaan vähä kuulumisia
  • tilannepäivittelyä

aiheet

arkisto

mää muualla

muita blogeja