joulu on taas joulu on taas eiku

25.11.2013 - 18:50 / peterick.


Jos jollekin lukijalleni on epäselvää, mikä tää joulukalenterihomma on, nii selvennetääs: päivitetään joka päivä kuun alusta jouluaattoon asti. Aika suosittua hommaa sarjisbloggaajien keskuudessa ja ite oon ilolla lukenu muitten tekemiä kalenteripäivityksiä aikaisempina vuosina ja nyt ois kiva tehä semmonen itekin ku aikaa löytyis! Toivottavasti vaan joku mestari-idea ilmaantuu ajoissa :——)

Kategoria: Joulukalenteri.8 vastausta - “joulu on taas joulu on taas eiku”

 1. Huuhkis Kirjoittaa:

  http://wunderwald.sarjakuvablogit.com teki ainaki viime vuonna silleen et hän tarjoutui piirtään lukijoiden yksittäisiä piirros/sarjis-toiveita. Ite oon aatellu 24-sivuisen kalenterin teosta, mut jos noide pohjalta jotain? : D

 2. Huuhkis Kirjoittaa:

  niin siis toho 24-sivuiseen juttuun meinasin jotain niin pitkää yhtenäistä tarinaa, ku eihä joulukalentereis toki oo 24 luukkua höhöhöhöhööööö. Anteex et oon niin törppö

 3. johmu Kirjoittaa:

  24 eri eläinten inspiroimaa jäätelöannosta! anteeksi!

 4. peterick Kirjoittaa:

  Huuhkis, oonki yrittäny täsä katella kaikkien blogeja läpi ja harkinnu toisten keksintöjen häikäilemätöntä varastamista ku muilla on ollu niin kovin kivoja kalentereita! Ja vähän kiva jos teet semmosen pitkän tarinan, mää en ikinä jaksais :__D Onnea koitokseen!

  Johmu, ihana idea :DD

 5. PikkuPikachu Kirjoittaa:

  Joulu-omenan seikkailut! :-D

 6. Sanna Kirjoittaa:

  Jos ei löydy 24 muistoa lapsuuden joulumuistoa, niin varmaan löytyy 24 muistoa kavereiden ja perheen kanssa. :) eikä tartte olla joulumuistoja. :D

 7. peterick Kirjoittaa:

  Oi mää oon niin otettu et näinki moni on jaksanu kommentoida kiitos nam <3 Lisääkin otetaan vielä vastaan, päätän lopullisen aiheen huomena tai torstaina et kerkeen sitte raapustaa osan merkinnöistä valmiiksi ennen kuun vaihtumista!

 8. Tapsa Kirjoittaa:

  Miten olis 24 juttua siitä millaisia sun unelmien joulut olis esimerkiksi tulevaisuudessa? :)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
viimesimmät

 • heipat hetkeksi
 • taas vaan vähä kuulumisia
 • tilannepäivittelyä

aiheet

arkisto

mää muualla

muita blogeja